butik

DIN FODTERAPI er for alle Børn, unge, handicappet, ældre og sportsudøvere.

Anne-LiseMit navn er Anne-Lise Lippert, uddannet Statsautoriseret Fodterapeut i 2000 på Fodterapeutskolen i København. Jeg har været selvstændig siden og drevet Center Klinik For Fodterapi i Jyllinge Centret gennem 14 år. I August 2014 fik jeg muligheden starte op i nye lyse lokaler på Algade i Roskilde. Desuden er jeg uddannet sygehjælper og har i en år række arbejdet på plejehjem i Gundsø kommune og kørt i hjemmeplejen. Jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen deri er jeg forpligtiget til at dokumenterer at kvalitet og hygiejne er i orden. Det imødekommer jeg ved 2 gange årligt at foretage sporprøve af min sterilisation for at sikre proceduren er overholdt. Jeg møder dig dér hvor du er, – uanset om det er her i DIN FODTERAPI i Algade eller i eget hjem, på virksomhed eller offentlig institution.

Mål

Som Statsaut. Fodterapeut vil jeg gøre mit til at yde den bedste og mest optimale fodbehandling med fokus på netop dit individuelle behov og altid i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...