Behandlinger

Når du kommer til fodbehandling hos Din Fodterapi, vil din behandling altid starte med et lækkert fodbad med blødgørende badesalt, og tilbuddet om en kop kaffe eller the.  

Vi afslutter ligeledes altid din behandling med indsmøring af en passende creme til netop din hud og olie på negle og neglebånd.    

 

Vi tilbyder følgende behandlinger hos Din Fodterapi: 

  • Almindelig fodbehandling   

Til en almindelig fodbehandling vil vi klippe og afrunde dine negle og rense grundigt op. Hård hud og evt. hælrevner vil blive beskåret. Har du ligtorne eller nedgroet negle, vil vi afhjælpe dette. Vi gennemgår din hud og negle og tilpasser fodbehandlingen præcis efter dine behov. 

Varighed 1 time. 

  • Delbehandling 

Hvis du har behov for at få fjernet ligtorn; nedgroet negl eller lignende, kan vi tilbyde en delbehandling.  

Varighed 15-30 minutter.  

  • Bøjlebehandling  

Har du nedgroet negle, der har brug for lidt ekstra hjælp til at blive rettet ud til rette gro-retning; tilbyder vi at sætte en stålbøjle på. Vi starter altid en sådan behandling med at klippe neglen og rense grundigt op. Derefter vil vi sammen vurdere om vi skal påsætte en bøjle eller om der er andre alternativer. 

Varighed 30 minutter. 

  • Luksus fodbehandling 

Vi afslutter din almindelige fodbehandling med ekstra forkælelse ved hjælp af eksfoliering af naturlige korn og en ekstra fugtgivende maske, som får lov at sidde og trænge ind i huden i 10 minutter.  

En nærende, fugtgivende og genopbyggende behandling, der giver silkebløde og glatte fødder. 

Varighed i alt 1 time og 15 minutter. 

  • Paraffinbehandling af fødder og hænder 

Paraffinbehandling; også kaldet termobehandling; er en fugtgivende og ekstra plejende behandling af fødder (Din Fodterapi tilbyder også paraffinbehandling til hænder).  

Behandlingen er særligt egnet til den tørre og revnede hud og kan ligeledes have rigtig god effekt på eksem og psoriasis. Paraffinbehandling kan også bruges som en lindrende behandling ved leddegigt og ledsmerter.   

Paraffin er en blød voks med et stort indhold af olie. Den opvarmes i et kar til en passende lun temperatur, hvorefter hænder/fødder nedsænkes i karet et par gange, indtil voksen ligger sig som en hinde omkring huden.    

Voksen får lov at sidde som en maske på huden i minimum 15 minutter, indpakket i en tæt handske/sok. Dette gør at varmen og paraffinen virkelig får lov at trænge dybt ind og løsne op i muskler og led. Paraffinbehandlingen er ikke en varig behandling, men man vil opleve en smertelindring i flere dage efter.  

Olien arbejder koncentreret på huden og efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet. 

Varighed i alt 1 time og 15 minutter.   

  • Shellak  

Vi afslutter din fodbehandling med professionel shellak fra CND. En glansfuld og holdbar lakering i den farve du foretrækker.   

Varighed i alt 1 time og 30 minutter. 

  • Genopbygning af negle 

Har du en ødelagt, svampeinficeret eller mangler du helt din negl, kan vi genopbygge neglen for dig. Tilbydes kun i forbindelse med almindelig fodbehandling.